Beste slimme deurbel met camera 2024

Elke bezoeker komt langs de deurbel. Echter je bent niet altijd thuis en je wilt niet zomaar open doen. Zie daar, de slimme deurbel met camera. Je kan nu zien wie er voor de deur staat. Waar je ook bent. Zodoende hebben wij makkelijk en overzichtelijk voor jou de beste slimme deurbellen van 2024 uiteengezet. Met en zonder abonnement. Door deurbellen met camera te vergelijken moet het makkelijker worden om een nieuwe deurbel te kopen. De top 3 bestaat ten eerste uit onze beste slimme deurbel. Ten tweede de beste prijs kwaliteit en als laatste is de op alle punten gemiddeld de best beoordeelde smart deurbel. Bovendien hebben we deze top 3 aangevuld met 7 andere slimme deurbellen met camera die op dit moment het benoemen waard zijn. Kortom ben je op zoek naar de beste deurbel? Bij ons zit je goed. Ben je op zoek naar slimme rookmelders klik dan hier.

Top 10 slimme deurbellen

De beste slimme video deurbel kopen op dit moment

Best geteste Deurbel

Google Nest Videodeurbel

Beste koop Deurbel

Eufy Video Deurbel

Best beoordeelde Deurbel

Ring Video Deurbel

MobileMobile

Top 10 vergelijking slimme deurbel met camera van 2024

1. Google Nest video deurbel

Met de Google Nest slimme video deurbel zit je goed. Een deurbel die strak vormgegeven is. Het is namelijk een draadloze deurbel die op batterijen werkt. Op je smartphone installeer je de Google Nest App. Na het aansluiten van deze high-end deurbel op het stroomnet koppel je deze aan de app en daarna ben je altijd via je smartphone verbonden met de deurbel. Voordat er aangebeld wordt, kun je al waarnemen als er iemand voor de deur staat en vervolgens kun je met diegene spreken via de app. Verder krijg je 3 uur cloud storage. Maar wil je tot 30 dagen terug kijken, dan heb je een Nest Aware dienst nodig. Dit is een betaalde abonnement functie. Maar ook zonder dit abonnement kun je de Nest Hello video deurbel prima gebruiken. Ten slotte is er een fijne integratie met de Google Home. 

2. Eufy deurbel met camera

De populaire deurbel van Eufy werkt op batterijen. Het is namelijk een draadloze deurbel. Speerpunt van deze set is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hebt. Mits je tegelijk de homebase van Eufy meebesteld. Met de homebase wordt alle data lokaal opgeslagen, waardoor je dus nooit extra maandelijks kosten hebt. Tel daarbij op dat Sony de 2k sensor levert en zodoende weet je dat kwaliteit en gemak kenmerken zijn van deze smart deurbel. Hij haalt een prachtige resolutie van 2.560 x 1.920. Ook met een laagstaande zon zorgt de ingebouwde HDR voor heldere beelden. Dus als het donker wordt schakelt de Eufy over naar de nachtstand. Op je telefoon gebruik je de Eufy Security-app. Vevolgens is deze met je Homebase en goede deurbel gekoppeld. Dit is een van de beste slimme deurbellen van dit moment. Kortom je zal geen spijt hebben van deze eenmalige investering. 

3. Ring videodeurbel 4

Het jongere broertje van de populaire Ring 2 en de Ring 3. We kennen allemaal de reclame en kunnen ook het geluid van deze uitstekende deurbel herkennen. Goede marketing is één ding, maar is het ook een goede slimme deurbel? Dat is de Ring 4 zeker. Wat krijg je nu eigenlijk bij deze deurbel. Ten eerste je hebt niet direct een abonnement nodig. Behalve als je de beelden wilt opslaan en later wilt terugkijken. Maar de basis is dat je altijd toegang tot live beelden hebt. Wil je toch meer dan kun je een maandelijks abonnement nemen op Ring Protect. Je betaald dan ongeveer 3 euro per maand. Je krijgt overigens de eerste maand gratis op proef. Dus dat is wel een aardig extraatje. Daarnaast is er de mogelijkheid tot tweerichtingsgesprekken en natuurlijk de standaard meldingen. Echter wil je nog meer, dan kun je altijd kijken naar een Ring Pro variant.

4. Arlo Deurbel met camera Wire Free

Dan de Arlo Video Deurbel. Toch ook een favoriet en dan vooral om de 1:1 aspect camera ratio. Geen vervormingen of 16:9 ratio. Hij is draadloos en heeft een oplaadbare accu. Verder is deze weerbestendig. Zon, regen, kou. Kortom hij kan het hebben. Je kan bij de Arlo videodeurbel vooraf ingesproken berichten programmeren. Dus als je geen tijd hebt om direct de bezoeker aan de deur te woord te staan, kun je een vooraf ingesproken tekst laten horen. Ook bij deze makkelijke deurbel is de integratie met Google Assistant 100 procent. Daarentegen ontkom je echter niet aan een service plan als je 30 dagen video playback wilt. Daar staat tegenover dat je maar liefst drie maanden een proefperiode op het Arlo service plan krijgt. Een mooie extra is dat je Arlo deurbel vervangen wordt als deze wordt gestolen. Je bent dus meteen verzekerd. Kosten 2,99 per maand.

5. Nordväl SH105 Slimme Deurbel

De Nordväl SH105 Slimme Video Deurbel zal niet bij  iedereen snel een belletje doen rinkelen, maar ik vind het een nette deurbel. En dan vooral omdat deze betaalbare deurbel zonder enig serviceplan of abonnement gebruikt kan worden. Daarnaast heel slim of zelfs ouderwets met een SD kaart. De Nordväl wordt minimaal met een 32GB SD kaart geleverd. Maar je kan ook kiezen voor 64Gb of 128GB variant. Zodoende wordt alle data lokaal opgeslagen. Met de app kun je op de smartphone of tablet de beelden terugkijken. De deurbel moet bedraad worden aangesloten. kortom de kans dat deze wordt gestolen is daardoor veel kleiner. En bovendien, wat ook wel leuk is, je hebt meerder melodieën. Ook al zijn het er maar vier. In tegenstelling tot verscheiden andere concurrerende deurbellen. De camera is ook gewoon top met 2k resolutie. Kortom een fijne compacte slimme video deurbel. 

6. Foscam VD1 deurbel met camera

De Foscam VD1 slimme video deurbel is een juweeltje. Een hippe deurbel en uiteraard een slimme bel. Als je al een gong of chime hebt hangen, dan kan deze Foscam VD1 daar bovendien op aangesloten worden. Dit mag zowel een mechanische of een digitale gong zijn. Daarnaast krijg je 7 dagen Foscam cloudopslag gratis en deze blijft geldig voor  3 maanden. Je kan deze deurbel met camera ook uitbreiden met en SD kaart van maximaal 128 GB. Via Google Home of Alexa kun je deze mooie deurbel bedienen. Waardoor je kan vragen wie er voor de deur staat en op dezelfde wijze kan er getoond worden wie er voor de deur staat. Daar gaat het immers ook om. Verder heeft deze deurbel een two-way audio met een ingebouwde luidspreker en daarbij behorende microfoon, Als laatste de dual WiFi. En bij een resolutie van 2688×1520 heb je een zeer scherp weergave

7. Netatmo Smart Videodeurbel

De Netatmo Video Deurbel is er eentje voor de liefhebber. Mooi en modern design. Makkelijk te installeren. Bovendien kan deze bel bedraad aangesloten worden, dus de kans dat iemand deze coole deurbel zelf meeneemt is niet zo groot. Verder is een lekkere bijkomstigheid dat de MicroSD kaart van 16GB meegeleverd wordt. Ook komt deze met een extra zekering. Altijd een pluspunt als je onderdelen extra ontvangt vanuit de fabrikant. Dat noem ik nou meedenken. De handleiding bij deze deurbel is super simpel geschreven. Iedereen kan deze Netatmo Video Deurbel zelf installeren. Als de opslag vol raakt dan worden de oudste opnames verwijderd. Kortom de opslag raakt nooit vol. Echter blijft het apart dat ze portrait mode gebruiken. Je zou liever meer lengte willen zien. Mensen voor deur zijn eerder lang dan breed. Concluderend kunnen we zeggen een zeer degelijke deurbel.

8. Ezviz DB1C slimme deurbel

Dit is de opvolger van de populaire Ezviz DB1B. Achter Ezviz zit het merk Hikvision. Ook van het merk Hikvision kun je een solide video deurbel nemen. Het aardige van deze goedkope deurbel is dat hij gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Het bijzondere daarvan is dat hij voordat er aangebeld wordt al het menselijk lichaam kan onderscheiden en je hierover ook meteen informeert. Supergaaf natuurlijk. Verder heeft deze Ezviz SB1C een IP65 certificering. Dit houdt in dat hij spatwaterdicht is. Dus hij kan tegen een regenbui. De kijkhoek van de slimme deurbel is groot te noemen. Waardoor je dus een goed zicht op de tuin en directe omgeving hebt. Als je geen gebruik wilt maken van een abonnement, dan zit je goed met deze deurbel. Je kan een SD kaart van maximaal 256GB plaatsen.

9. Hombli Smart Video Deurbel 2

Hombli is een Nederlands merk. Wat opvalt is dat ze veel kijken naar het design van hun slimme producten. Dus wat hebben zij daarnaast extra gedaan om toch anders te zijn dan de rest. Eigenlijk niet zoveel. Waar ze wel goed in zijn is hun degelijkheid. En dat is ook wat waard. Wat wel weer heel praktisch is dat je deze betrouwbare deurbel ook zonder schroeven kan bevestigen. Is deze dan niet makkelijk te stelen. Dat is wel zo, maar dat is meteen opgelost met hun slimme anti diefstal alarm. De Hombli app is gebruiksvriendelijk en de deurbel kan overweg met de meeste persoonlijke assistenten als Siri, Alexa en Google Assistant. Voor € 3,49 per maand kun je beelden opslaan in de cloud en de beelden kun je tot 7 dagen terug bekijken. En met de infrarood nachtzicht optie kun je ook bij weinig licht de Hombli deurbel prima gebruiken.

10. Gigaset Slimme Deurbel

Deze slimme deurbel is voor de liefhebber. Ik heb hem op plek 10 gezet. Dit komt vooral doordat het niet de mooiste deurbel is en daarnaast moet je tijdens de installatie nogal handig zijn. Heb je echter al andere slimme producten van Gigaset. Dan is dit echt wel een fijne toevoeging aan je assortiment. Deze keurige deurbel kan alleen bedraad worden aangesloten. Gigaset heeft een eigen app genaamd Elements  voor op je smartphone. Ook hier is er de mogelijkheid tot het afnemen van een cloud dienst. Je kan kiezen uit verschillende abonnementsvormen. Het begint al bij €0,99 per maand. Deze kwalitatief goede deurbel kan goed overweg met de Nuki doorlock. De Nuki doorlock wordt ook steeds populairder. Ook met de Philips Hue producten kan gekoppeld worden. Kortom veel degelijkheid voor een slimme deurbel die precies doet wat je wilt. Laten zien wie er voor de deur staat.

WonenWonen

Veelgestelde vragen over de slimme video deurbel met camera

Wat is de beste slimme deurbel?

Alle slimme deurbellen hebben de mogelijkheid om draadloos verbonden te worden. Maar wat nu de beste deurbel is? Daarvoor moet je voor jezelf de vraag stellen. Wat vind ik belangrijk? Ik wil veel voor weinig. Ik wil een bekend bewezen merk of ik wil absoluut geen abonnement afsluiten voor mijn video deurbel. Vertel mij gewoon wat de beste deurbel is. Wij hebben je in ieder geval geprobeerd te helpen met jouw keuze voor de beste deurbel door kort en krachtig een overzicht te presenteren waar je wat aan hebt. Nu weet je hopelijk welke deurbel met camera  je wilt kopen. Dus op naar een moderne deurbel. 

Wat is de beste slimme deurbel met camera?​

Heb je al andere slimme producten in huis of heb je nog geen slimme producten in huis? Waarom is dit een belangrijke vraag. Dit heeft alles te maken met software en gebruik van basisstation. Heb je alles al van bijvoorbeeld Ring, dus je hebt al een Ring beveilingscamera en een Ring alarmsysteem die beide werken met de Ring app. Dan zou het een logische keus kunnen zijn om ook een slimme Ring video deurbel te nemen. Wordt de je smart deurbel nu je eerst smart home product dan loont het om eens goed te kijken wat andere producten zijn die een merk voert. Je hebt dan nog de vrijheid. Al kun je prima merken mixen alleen zit je dan soms met meerdere apps. Philips Hue werkt bijvoorbeeld wel met veel andere merken samen.

Welke slimme video deurbel zonder abonnement?

Let op! Het kan zijn dat je een redelijk goedkope smart deurbel weet te kopen, maar dan nog kan goedkoop duur uitvallen als je bijvoorbeeld maandelijks abonnementskosten moet betalen om de slimme video deurbel goed te kunnen gebruiken. Niet alle slimme deurbellen slaan videobeelden op. Soms kan het lokaal, maar veel merken hebben hun eigen clouddienst. Soms zijn sommige functies pas beschikbaar als je een abonnement afsluit. 

Welke slimme video deurbel is het best getest?

In onze test was dit de Eufy slimme video deurbel. Eufy is ook gewoon een leuk merk met veel soorten producten. Ze hebben zelfs robot stofzuigers. Ze staan bekend om hun goede service. Producten zijn betaalbaar. Ze geloven niet abonnementskosten. Gewoon echt een fijne club. Coolblue bijvoorbeeld roept ze regelmatig uit tot een Beste Keuze product.

Wat kost een slimme deurbel met camera?

De slimme videodeurbel wordt steeds populairder. Ook hier geldt dat ze in vele varianten beschikbaar zijn. Op invloed van de prijs zijn bijvoorbeeld de kwaliteit van de camera. De gratis meegeleverde functies? Is de camera te gebruiken zonder abonnement? Op welke platformen is de videodeurbel te gebruiken? Allemaal vragen waar je op kunt letten. De budget slimme videodeurbel is van KlikAanKlikUit en deze goedkope deurbel ligt rond de 30 euro. Bij high end modellen moet je denken aan 230 euro to zelfs 250 euro. Dan hebben we jhet over Ubiquiti, Google Nest en Netatmo.

Wat mag je filmen met een video deurbel met camera?

Je wilt een slimme deurbel, maar je hebt vragen omtrent wat je wel en niet mag met een video deurbel. De kans bestaat dat je ongewild ook je buren filmt en deze video beelden lokaal of in de cloud opslaat. Dit mag niet zomaar. Je hebt de maken met regel en wetgeving. Dit noemen ze de AVG of te wel de privacywetgeving. Wat kun je nou het beste doen om te zorgen dat je deze regels niet overtreed. Zorg ervoor dat je alleen opneemt als er iemand ook daadwerkelijk aanbelt. Ook hebben veel deurbellen de mogelijkheid om activiteitenzones in te stellen. De camera van je slimme deurbel neemt dan alleen op als er beweging is in de vooraf ingestelde zone. Hiermee zorg je ervoor dat je niet meer opneemt dan nodig is en wat mag.

Daarnaast kun je met de privacyzones ook bijvoorbeeld de voordeur of ramen van de van de buren zwart maken. Een beetje zoals je wel eens ziet op politiefoto’s. Dan maken ze ook gedeeltes zwart. Kortom. Gebruik de deurbel met camera op de juiste manier en voorkom hiermee problemen. Wil je meer lezen over de AVG en de privacywetgeving dan kan dat via de site van autoriteit persoonsgegevens.

ComputerComputer